Κινητοποιήσεις στις 29 Σεπτέμβρη 2017 για μαζικούς μόνιμους διορισμούς στην ελληνική Εκπαίδευση

Κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που μονιμοποιεί όλες τις αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις των τελευταίων χρονών σε Γενική, Ειδική και Προσχολική Αγωγή και με αίτημα μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση, διοργανώνουν Ε.Λ.Μ.Ε. και Σύλλογοι Εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη 2017.

Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας, στις 13.30 και παραστάσεις διαμαρτυρίας σε κατά τόπους Διευθύνσεις.

Σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση καλεί η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών – Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών, διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Παράλληλα, συνδικαλιστικές οργανώσεις των εκπαιδευτικών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση δηλώνουν τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις.

Ο Σύλλογος Π.Ε. Ανατολικής Αττικής «Ο Σωκράτης» καλεί στην κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας στις 29 Σεπτέμβρη και προκηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας (τελευταία ώρα του πρωινού και πρώτη ώρα του απογευματινού προγράμματος) για την ίδια μέρα.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης «Γ. Σεφέρης» καλεί στη συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη στη 1.30 μ.μ. αλλά και στη γενική συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 27 του μήνα στις 5.30 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Ηρακλείου.

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Κεφαλονιάς – Ιθάκης έχει προγραμματίσει για τις 29 Σεπτέμβρη, παράσταση διαμαρτυρίας στη 1.30 μ.μ., στην τοπική Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αίτημα τους μόνιμους διορισμούς και κατάθεση των υπογραφών των αναπληρωτών, με την οποία κορυφώνεται σχετική ολοήμερη δράση.

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Ζακύνθου συμμετέχει επίσης στη μέρα Πανελλαδικής δράσης για τους αναπληρωτές στην Εκπαίδευση, προγραμματίζοντας παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου στις 13.30.

Το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Μεσσηνίας συντάσσεται με την πρωτοβουλία, κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας στις 29 Σεπτέμβρη από τις 12:00 έως τις 14:00 και καλεί τα μέλη της σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στις 13:30.

Τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις δηλώνει και η Ε.Λ.Μ.Ε. Φωκίδας.

(αναδημοσίευση από τον 902.gr)