Γενική πανελλαδική απεργία στις 17 Μάη 2017 ενάντια στο 4ο μνημόνιο | Ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη από την Επιτροπή Αγώνα Ντίσελντορφ

Η Επιτροπή Αγώνα Ντίσελντορφ εκφράζει την ταξική της αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Ελλάδας που διεκδικεί την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του και χαιρετίζει τη γενική απεργία στις 17 Μάη και τις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 16 και 18 Μάη ενάντια στο 4ο μνημόνιο, καλώντας σε ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή κάτω από την σημαία των ταξικών δυνάμεων του Π.Α.ΜΕ.

Καταγγέλουμε τη νέα ληστεία και την κοροϊδία κυβέρνησης – κεφαλαίου – Ε.Ε. που συντονισμένα επιχειρούν να ισοπεδώσουν κυριολεκτικά ό,τι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις δεκαετιών της ελληνικής και παγκόσμιας εργατικής τάξης. Πρόκειται για αντεργατικά – αντιλαϊκά μέτρα που εκφράζουν συνολικά τα συμφέροντα της αστικής τάξης, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, μέτρα που έρχονται για να μείνουν και προστίθενται σε όσα έχουν ήδη νομοθετήσει η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Είναι λοιπόν αναμενόμενο ο αγώνας αυτός να μην έχει καμία θέση στα αστικά μέσα ενημέρωσης, τόσο στην ίδια τη χώρα όσο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και του λαού της Ελλάδας και τους καλούμε να συνεχίσουν τον ηρωικό τους αγώνα μέχρι το τέλος, ώσπου να πάρουν οι ίδιοι οριστικά στα χέρια τους ολόκληρο τον πλούτο που παράγουν και τους ανήκει.

Θεατές στην εξαθλίωσή μας και δούλοι στον 21ο αιώνα δε θα γίνουμε!

Εμπρός, μέχρι τη νίκη!