Εργατική Πρωτομαγιά 2017 | Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία, 1η Μάη, 9:30πμ, Düsseldorf Hbf

Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!

Αυτό είναι το βασικό σύνθημα για το φετινό, ταξικό, αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, με τη δράση των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων να είναι φέτος αφιερωμένη στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Κόντρα στη βαρβαρότητα και τη συντονισμένη επίθεση των καπιταλιστών και των κομμάτων τους, οι εργαζόμενοι και τα σύμμαχα λαϊκά στρώματα αντιτάσσουν το δικό τους συντονισμένο ταξικό αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Δε θα ματώνουμε για τα κέρδη τους στην ειρήνη τους!
Δε θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια τους στον πόλεμό τους!

Να πάρουμε οι ίδιοι οριστικά στα χέρια μας ολόκληρο τον πλούτο που εμείς παράγουμε!

Η Επιτροπή Αγώνα Düsseldorf, τιμώντας τους νεκρούς της τάξης μας και δίνοντας υπόσχεση να δικαιωθεί οριστικά ο αγώνας τους, καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, φοιτητές, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, τις γυναίκες, τις νέες και τους νέους να οργανώσουν τη δράση τους και να μείνουν μακριά από εκδηλώσεις που αποπροσανατολίζουν, αλλοιώνουν την ταξική ουσία της Εργατικής Πρωτομαγιάς και καλούν σε λογικές «ταξικής συνεργασίας» και να συμμετέχουν στην πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση και πορεία των συνδικάτων στην πόλη μας με τα μπλοκ των ταξικών δυνάμεων τη Δευτέρα 1η Μάη στις 9:30 π.μ. με σημείο συνάντησης το χώρο μπροστά από το κτίριο της DGB και των συνδικάτων στη Friedrich-Ebert-Straße 34, κοντά στον Κεντρικό Σταθμό.